January 18, 2015 by admin

Suradj Raghoenath

Na 8 jaar krachttraining dacht ik dat ik genoeg wist over krachttraining, voeding en supplementen. Toch zat ik in een slop, het leek alsof niks meer werkte voor mijn doel en dat was massief worden. Na mijn eerste training met Midas, waarbij ik sterretjes zag, was ik ervan overtuigd dat ik er nog lang niet alles uit had gehaald. Elke dag was weer een verrassing wat splits betreft, elke dag haalde hij er alles uit wat ik niet wist dat het bij mij erin zat en elke dag  kreeg ik weer mb’s aan informatie over krachttraining, voeding en supplementen. Nu ik meer dan een jaar met Midas train kan ik nu zeggen dat ik redelijk genoeg weet over krachttraining en voeding. Ik heb in deze periode ook geen supplementen genomen behalve als extra aanvulling eiwit shakes. Ik kan zeggen dat ik nu veel sterker, betere spierconditie, meer spiermassa en een veel betere techniek heb. Het heeft me weer veel plezier gegeven in krachttraining omdat elke dag weer een uitdaging is.Thanks Midas voor het bereiken van mijn doelen zowel mentaal als fysiek. Midas the giantslayer.

-Suradj Raghoenath