January 18, 2015 by admin

Gil Dolk

Hoi ik ben Gil en ik train nu een jaar samen met Midas en dat bevalt me super! Ik zocht een personal trainer omdat ik na 8 jaar trainen bij een andere sportschool geen vooruitgang had, het trainen in de sportschool vond ik leuk maar de resultaten bleven uit. Bij Midas voelde ik me direct op mijn gemak, ik vind het erg prettig dat hij veelzijdig is. Al bij het eerste contact stelde hij me op mijn gemak en dat is alleen maar beter en gezelliger geworden.
Door Midas heb ik een stevig sportschema met o.a. bankdrukken, deadliften en squats.
Het optrekken en opdrukken is een persoonlijke uitdaging geworden en merk elke training een mooie vooruitgang hierin. Naar mijn inziens is Midas een allrounder op sport- en fitnessgebied met de nodige theoretische kennis weet hij uit ervaring hoe je op realistische en verantwoorde wijze je sportieve doelstellingen kunt behalen.
In een sportschema en een voedingsadvies die Midas voor mij heeft opgesteld heb ik keihard gewerkt naar een vastgesteld doel. In deze periodes ondersteunt, coach en motiveert Midas op een goede en rustige manier waardoor je ook plezier in het trainen krijgt.

Midas zorgt ervoor dat iedere training leuk en uitdagend blijft, ook geeft hij me iedere het zetje dat ik nodig heb om resultaten te behalen. Kortom ik kan het iedereen aanraden!

-Gil Dolk